61SAAT SPOR SERVİSİ ÖZEL - HASAN TÜNCEL
Görüntü: Sedef Bahçekapılı Çöpcü


Trabzonspor'un bugün yapılan divan kurulunda ilginç detaylar vardı. Bunlardan bir tanesi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisi hakkında AK Parti hükümetinin yanında olduğu yönünde çıkan söylemlere cevap verirken ortaya çıktı.

Hacıosmanoğlu'nun "Siyasetten bahsediliyor. Bir insan bir kulübü siyasete neden alet eder kendi çıkarı için. Eğer ben bugünkü konumumu siyasi amaç için kullanırsam gelir yüzüme tükürürsünüz" ifadelerini ardından 'Kupa başbakandadır söylemi' diye başladığı cümlesi yanlış anlaşıldı. Hacıosmanoğlu 'Kupa başbakandadır' sözünün ardından 'Es' vererek cümlesine 'söylemi' şeklinde devam etmesi üzerine bazı gazeteciler Hacıosmanoğlu'nun 'Kupa başbakandadır' diye ifadelerine yer verdiğini iddia etti. Ancak çok geçmeden gerçek aşağıda izleyeceğiniz videoda ortaya çıktı.

Öte yandan Hacıosmanoğlu'nun çok konuşulan açıklaması şu şekilde;

"Kupa başbakandadır söylemi... O zaman Sadri Şener'in Valilikte sayın başbakan sus dedi, sustu konuşmadı diyor şeklinde şehir efsaneleri var. Bunları soruyorlar. Ama ben defalarca görüştüm. Ben bu konuların bir kelimesi dahi konuşmadım.  Ama şuanda bu konumda bu konunun içinde olur mu olmaz mı? Ben olacağını sanmıyorum. Ama önümüzdeki günlerde Türk futbolundaki değişimi gördüğünüz zamanda Trabzonspor olarak Anadolu takımlarıyla bir olduğumuzda var mı yok mu onu da göreceğiz. Sadece bir kişiye bağlamakla değil bu Türk futbolunun içinde bir çete var. Her tarafı örümcek gibi örmüş ama Trabzonspor camiasından daha güçlü bir camia hiçbir yerde yok."