Son günlerde Trabzonspor kulislerinde tek liste ile seçime gidilmesi ve İbrahim Hacıosmanoğlu’na karşı tek bir liste ile seçim yapılması konusunda baskılar var. Fakat bu duruma karşı çıkanlar ise; "tek liste, çok liste" diyorlar. Tek liste ile bir yönetim oluştuğunda, o tek listenin bütün dengeleri, yönetimde temsil edilecek anlamına geldiğini iddia ediyorlar. Tek listenin başkanının ise koalisyonun başkanı gibi çalışmak zorunda kalacağı konusunda fikir beyan ediyorlar. Bu yüzden Hacıosmanoğlu'na karşı tek liste fikri şu anda rafa kalkmış durumda.

Hacıosmanoğlu, Canalioğulu’nu ikna edemedi
Yeniden başkan seçilmek için güçlü bir liste kurmaya hazırlanan İbrahim Hacıosmanoğlu, asbaşkan adaylarından biri olan Volkan Canalioğulu’nu önceki gece evinde ziyaret etti. Canalioğlu’nun Başkan'ın teklifini kabul edip etmediği bilinmiyorum ama kulisler olumsuz cevap vereceği yönünde. Hatta iddialara göre Canalioğlu'nun Muharrem Usta’nın listesinde olma ihtimali daha yüksek.

Hacıosmanoğlu listesini Özak'a karşı yapacak
Kendisi açıkamasa da yakın çevresinin aday olacağını iddia ettiği İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, listesini nasıl şekillendireceği belli oldu. Kulislerden gelen bilgiye göre, Başkan, ezeli rakibi olarak gördüğü Faruk Özak karşıtı bir liste ile seçime girecek. Özak’a sportif ve siyasi kulvarda karşı olan cepheden liste oluşturacak. Özak’a her anlamda muhalif olanları listeye alarak sert bir yönetim kurulu oluşturarak seçime girecek.