61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor eski Başkanı Hacıosmanoğlu, eski MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu’nun ByLock kullandığını iddia etti. 

Trabzonspor’un Olağan Mali Genel Kurulu’nda yönetim kurulunun, Akyazı Stadı’nın devralınması ve Kartal’daki arazinin satın alınması ile ilgili maddeler oy çokluğu ile kabul edildi. Ancak Genel kurula Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun konuşması damga vurdu. 

Özellikle eski MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve Cüneyt Çakır ile ilgili konuşan Hacıosmanoğlu, “Bizi tehdit ettiler. Ben adayda olmayacaktım da, ‘Tehditten dolayı kaçtı gitti’ demesinler diye aday oldum. İlk tehdidi bana yaptılar. Savcılığa da müracaatımız yaptık.  O federasyondaki, ‘Fetoşun köpekleri’ bunun hesabını ağır bir şekilde verecekler, bundan emin olun. Bana, ‘Ulan yalan makinası ya kendin bırak ya da rezil edeceğim seni. Senin birçok sapık kasetini yayınlamazsam şerefsizim. Yarın bana basın yoluyla bırakacağım mesajını ver yoksa rezil videonun yayımlayacağım’ diyor Fuat Avni.  Ardından da hayatımda 10 sefer gitmişimdir gazinoya belki. Oradan bir görüntü mü buluyorlar Blackjack oynarken ve onu yayınlıyorlar cemaatin basını ve yandaşları vasıtasıyla. ‘Kumarbaz başkan’ diye manşetler atıyorlar” diye konuştu. 

“2 BİN BYLOCK’ÇUNUN İÇİNDE KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU’DA VAR”
Federasyon içerisinde halen FETÖ’cülerin bulunduğunu da belirten Hacıosmanoğlu, “Geçen sezon Galatasaray maçından sonra federasyona gidiyorum. İki senedir size hareket yapıyorum, 2 senedir bana yapamadığınızı şimdi Trabzonspor'a yapıyorsunuz derdiniz ne diyorum. Ya başkanım diyorlar, ‘Biz şimdi hakemlerle konuşsak Trabzonspor'a hassas davranın desek ters mi teper diye onun endişesini duyuyoruz. Dönemin Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddisi Müftüoğlu ile bir görüşseniz diyorlar.’ Gidiyorum konuşmaya aynı şeyleri diyorum. Müftüoğlu bana,  'Başkanım ben imam hatip mezunuyum benim olduğum yerde bunlar olmaz diyor.’ Bende orada, ‘FETO'nun köpekleri var burada’ diye ağır hakaretler ediyorum. Bunları yaparken Kuddisi Müftüoğlu'nun ses tonu değişiyor. Benden korktuğunu düşündüm. Meğer mesih diye taptıkları adamlarına küfür ettiğim için ondan yüz şekli ve sesi değişiyormuş. 50 Bin bylockçunun ilk bininin içinde Kuddisi Müftüoğlu var” dedi. 

“HAKEM ÇETESİNİN BAŞI CÜNEYT ÇAKIR’DIR”
 Hacıosmanoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Baktıkları korkutarak bir şey yapamıyoruz. Aralık'ta kongresi var. Galatasaray maçında bu adam lider, bu takımla yine başkan olur. Galatasaray, Konya ve Gaziantepspor maçıyla bu şehrin kimyasıyla oynadılar. Biz bunlarla da uğraştık.  Öyle bir çete var ki burada. Bu hakemlerin başı orda duruyor kimse alamadı onu oradan. Bu çetinin başı da Cüneyt Çakır'dır. Babasını FETO terör örgütünden federasyondan attılar.  O kadar gücü var korkuyorlar ki ondan, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'na açıklama yaptırıyorlar. 15 Temmuz akşamı istifasını vermişti diyorlar. Sanki, ‘FETÖŞ haber gönderdi’ ona ‘Ben darbe yapıyorum sen git istifanı ver’ diye. Oda istifasını 15 Temmuz akşamında verdi. Bizimle ilgili Trabzon'da hakemleri alı koyduk diye dava açıyorlar. İtalya'da olduğu söylenen Avrupa Hakemler Federasyonu diye bir federasyon açıyor bu davayı. Ne kurumsal bir kimliği var, nede yeri var. Bunları organize eden Türkiye'de rezil hakemlik yapan ama Avrupa'da FETÖŞÜN lobisiyle önemli yerlere gelen Cüneyt Çakır'ın organizasyonundan geliyor.”