Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray maçından sonra TFF'ye çıkarma yapmıştı. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile görüşen Hacıosmanoğlu; Cüneyt Çakır ve Metin Tokat'a ceza çıkarmıştı. Hacıosmanoğlu bu kez TFF'de görevli Trabzonlu yöneticilerle bir araya gelecek.

Fotospor Gazetesinin iddiasına göre; 
Camia içinden gelen iddialara göre Hacıosmanoğlu, TFF'de görevli olan tüm üyelerin istifasını isteyerek seçilmesine destek verdiği Yıldırım Demirören'i zor duruma sokacak. Ancak Hacıosmanoğlu'nun TFF'de görevli yöneticilerin istifasının istemesi zor göründüğü buna göre daha yakın bir ihtimal olarak neler yapılması gerektiği yönünde fikir alışverişinde bulunacağı kaydedildi. 

Abay ile Çakır'ın dostlukları olay oldu
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yeni bir iddiayı ortaya attı. Başkan'ın iddiasına göre Konyaspor maçında büyük hatalar yapan Süleyman Abay, Cüneyt Çakır'ın çocukluk arkadaşı. İki hafta önce Galatasaray maçında yaptığı hatalar sonrası kızağa çekilen Abay'ın, Konyaspor maçına atanmasını Hacıosmanoğlu; TFF içinde kendilerini durdurmak isteyenlerin olduğu şeklinde açıkladı.