61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’da Teknik Direktörün kim olacağı ile ilgili bugün çeşitli iddialar ortaya atılırken en çarpıcı manşet Günebakış’tan geldi. Günebakış Gazetesi, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Teknik Sorumlu Hami Mandıralı’nın bir araya geldiği ve bu görüşmeden ayrılık kararı çıktığını duyurdu. Başkan Hacıosmanoğlu’nun, Hami Mandıralı’ya yabancı bir teknik adam düşündüklerini ve bunun yardımcısı olmasını istediği iddialarının ardından bu isteği Mandıralı’nın reddettiği dile getirilmişti.

Bugün TRT Spor’a bağlanan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bu iddiaları yalanladı. Başkan Hacıosmanoğlu, “Teknik direktör sorunumuz yok. Önümüzde ki hafta Trabzonspor’u kimin çalıştıracağını açıklayacağız” dedi

Hacıosmanoğlu, Trabzonpor olarak büyük hedeflerinin bulunduğunu ve amaçlarının şampiyonluğa oynayan bir takım kurmak olduğunu kaydetti.
Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı ile yollar ayrıldığı doğru değil. Hami Mandıralı’ya en çok güvenen biziz. Ona güvenerek Trabzonspor’u teslim ettik. Bu kulüpte Hami Mandıralı’ya jübile dahi yapmayanların şimdi onu kullanmaya çalışmaları camiaya zarar veriyor” dedi.