Trabzonspor'da yönetici Ali Uzunay, Gaziantep yenilgi sonrası tepkisini Twitter'dan, "Yazıklar olsun” diyerek göstermişti.

Bu söylem futbolcular arasında olumsuz karşılandı. Başkan Hacıosmanoğlu ise “Oyundan memnun kalmamış, fikrini söylemiş. Normal bir şey” dedi.

Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta sonunda Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olmasından sonra futbolculara yönetim tarafından ağır eleştiriler gelmişti.

Başkan yardımcısı Ali Uzunay, Bordo-Mavili futbolculara tepki göstermiş, Twitter'daki hesabından, "Bu seyirci, bu yönetim, bu başkan bunu hak etmedi. Sezonun en önemli maçında sahada ruh denen bir şey yoktu. Yazıklar olsun size" ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadeler; futbolcular, yönetim ve Ersun Yanal arasında bir sıkıntı olduğu yorumlarını doğurmuştu.

"TRABZON'A GİDİYORUM"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konu ile ilgili suskunluğunu bozdu. Hacıosmanoğlu “Ali Uzunay'ın yazdıkları neden kaos olarak algılanıyor? Oynanan oyundan memnun kalmamış fikrini söylemiş. Normal bir şey, anormal değil” ifadelerini kullandı.

Takımda bir sorun olmadığını dile getiren Hacıosmanoğlu “Mağlup olduğumuzda böyle dedikodular ortaya çıkıyor. Bu hafta Trabzon'a gideceğim, hoca ve futbolcularla görüşeceğim” diye konuştu.