61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da bugün yapılan Divan Kurulu'nda Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında geçen diyalog damgayı vurdu.

Trabzonspor Mali Sorumlusu Abdi Serdar Üstünsalih'in Trabzonspor'a yapılan ödemelerin neden bağış olarak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun adına neden yazıldığını açıklarken araya Trabzonspor Eski As Başkanı Hayrettin Hacısalioğlu girdi.

Hacısalihoğlu, Üstünsalih'e 'Önemli olan borç mu hibe mi? Öbürü detay kimin adına olursa olsun" dedi. Hacisalihoğlu'nun bu sözleri üzerine oturduğu yerden ayağa kalkan Hacıosmanoğlu, Hacısalihoğlu'na dönerek, " Şimdi siz bu kulübe asbaşkanlık yapmış adamsınız. Kulübe yapılan bağışın üzerine yazılması şerefsizliktir. Böyle ahlaksızca şey nasıl yapılır? ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu'nun bu tepkisi karşısında şaşkına dönen Hacısalihoğlu ise , "Hiç öyle bir konu yok ben üzerine yazdın dedim mi?" diye cevap verdi.

İŞTE O ANLAR
Görüntü: Sedef Bahçekapılı Çöpcü



Yaşanan bu gelişmelerin ardından kürsüde söz alan Hacıosmanoğlu Hacısalihoğlu’na “Enişteni yönetime aldım. Eniştene sorar öğrenirsin neyin ne olduğunu” dedi.