Yabancı kontenjanını açmaya devam edenTrabzonspor,  prensipte anlaşmaya vardığı 3 yabancı oyuncuyu Trabzon’a getirerek imza attıracak

Trabzonspor transferde yolun sonuna geldi… Bu sezon şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Türkiye Liglerinden kumaşı iyi olan oyuncularla anlaşan Trabzonspor haftaya ise anlaşmaya vardığı yabancı oyuncu bombalarını bir bir patlatmaya başlayacak. Bordo-Mavililer, yabancı kontenjanının boşalmasıyla birlikte daha önce anlaşmaya vardığı Kolo Toure başta olmak üzere 3 oyuncuyu Trabzon’a getirerek sözleşme imzalatacak.

Trabzonspor Kolo Toure ile kesin olarak anlaşmaya varırken, ayrıca iki oyuncu ile daha kesin olarak anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı diğer oyuncuların Emanuelson ve Bibras Natkho ikilisi olduğu ifade edildi. Trabzonspor’un önümüzdeki hafta anlaşmaya vardığı 3 oyuncuyu Trabzon’a getirmeyi planlarken, imza töreninde ise büyük şölen yapması bekleniyor.