F.Bahçe maçında hakem Cüneyt Çakır'a saldıran hırçın oyuncu, 11 maçlık cezasının indirilmesi için Tahkim Kurulu'nda duruşmalı savunmaya çıkacak.


F.BAHÇE ile oynanan Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’ın yakasına yapışan ve ardından kırmızı kart gören Engin Baytar, 11 maç ile cezalandırılırken Aslan tahkime gitmeye karar verdi.

 

Cezayı fazla bulan sarı-kırmızılılar, TFF Tahkim Kurulu’ndan duruşma talep ederken bu ağır cezanın 3 veya 4 maç azaltılacağına inanıyor.


‘7 MAÇA İNER’ UMUDU!
YÖNETİCİ Abdürrahim Albayrak da cezanın 7-8 maça indirileceğine inandığının altını çizerken oyuncu da sözlü savunma ile duruşmaya çıkacak. Maçın 66. dakikasında F.Bahçe’nin golünün ardından hakeme itiraz eden ve ardından da fiili saldırıda bulunan hırçın futbolcu, kırmızı kart görmesinin ardından ise güçlükle saha kenarına kadar getirilmiş ve soyunma odasına giderken de taraftarlarla tartışmıştı.

 

Taraftara küfürden 2 maç!

ENGİN Baytar’ın aldığı ağır cezanın tamamı hakem Çakır’a saldırmasından dolayı değil! Olaylar sırasında cezasını yükseltebilmek için adeta her yolu deneyen Baytar’a hakeme hakaretten sadece 2 maç ceza verildi. Saldırmaktan dolayı 5 maçla cezalandırılan oyuncu, 4. hakeme hakaretten 2, F.Bahçe taraftarına küfürden dolayı da 2 maç ceza alarak toplamda 11 maça ulaştı.