FENER’E GELİYORDUM

Dünya’nın sayılı golcülerinden biri olan Kevin Kuranyi, takımı Dinamo Moskova ile Antalya kampına gelirken, burada  özel açıklamalar yaparak, Türk futbolu ve Trabzonspor ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kuranyi, Türk futbolunu yakından tanıdığını belirterek, “Geçen sezon başında F.Bahçe ile anlaşmış gibiydim. Ancak daha sonra gelişmeler Moskova’ya geldim. Sözleşmemi de uzattım” dedi.




ÖNEMLİ BAŞARI

Kuranyi, Trabzon ve Trabzonspor’u yakından tanıdığını belirterek, “Almanya’da Türkler ile büyüdüm adeta. Çoğu arkadaşım Türk. Eski takımımda ise yakın arkadaşım Halil Altıntop’du. Kendisiyle hala görüşüyoruz. Halil gerçekten insan olarak mükemmel biri olduğu gibi, mükemmel bir futbolcu. Gerçek bir yıldız o. Trabzonspor’da Şampiyonlar Ligi’nde bana göre önemli bir başarı elde etti” dedi.




O BİR MARKA

Kuranyi, ileride Türkiye’de oynamak istediğini belirterek, “Halil çağırırsa Trabzonspor’a hemen gelirim! Tabiî ki gelecek neyi gösterir bilinmez, belki Trabzonspor belki de başka takım. Türkiye bana cazip geliyor” dedi. Yıldız golcü, “Trabzon’da Halil gibi ‘Gucci Adem’ de yakın dostum. Bizi Antalya’da ziyarete geldi. Adeta Milano’yu ayağımıza getiren kıyafetleriyle. Onu da Halil gibi çok seviyorum. Arkadaşlarıma da Adem’i tavsiye ettim. Herkes artık ‘Gucci Adem’ markasını tanıyor” dedi.


Yıldızlar Gucci’den giyiniyor!


ÖZEL KONUK

Kuranyi’nin özel misafiri olarak Antalya’ya giden ‘Gucci Adem’, yanında getirdiği kıyafet koleksiyonu ile yıldız oyuncu gibi takım arkadaşlarını da kendine hayran bıraktı. Koleksiyonu ile herkesin hayran kaldığı ‘Gucci Adem’, “Kuranyi gibi bir yıldızın davetlisi olarak Antalya’ya gelmek güzel. Milano’yu da ben ayaklarıma getirdim. Türkiye gibi artık Dünya yıldızları artık ‘Gucci Adem’den giyiyor” dedi.




BEKLİYORUM

Adem, “Dünya koleksiyonlarını takip ediyor ve özellikle oyunculara her yerde en iyi markaları ayağına getiriyoruz. Tabiî ki asıl önemli olan böylesi yıldızlar ile dostluğumuz. Kuranyi’yi Trabzon’a gelince en iyi şekilde ağırlayacağım” dedi. Kuranyi’nin davetlisi olarak D.Moskova’nın kampına giden tanıttığı ürünler hayranlık uyandıran Gucci Adem, bir Trabzonlu olarak tanınmak ve tercih edilmenin gurur verici olduğunu söyledi.