YÖNETİM UYARILDI

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu haftanın en kritik maçı olan Trabzonspor- F. Bahçe maçına İzmir bölgesinden Halil Umut Meler’i atadı. Liglerde görev yapmış eski bir hakem bu atamanın çok sağlıklı olmadığını Meler’in F. Bahçe maçlarında ve bu takımı bağlayan diğer maçlardaki yönetiminin hep tartışmalı geçtiğini öne sürerek Trabzonspor yönetimini tedbir alma konusunda uyardı.

BURSA VE MEDEL OLAYI 
Eski hakem
Halil Umut Meler’in sezonun ilk haftasında F. Bahçe’nin 2-1 kazandığı Bursaspor maçında çok kötü ve taraflı bir yönetim gösterdiğini hatırlatarak ‘ Bu çocukla hakem camiası içinden birileri oynuyor. O maçtan sonra Bursaspor kulübü ayağa kalktı, deklarasyon yayınladı. Daha birkaç hafta önce Fenerbahçe’nin kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı öncesinde Beşiktaş-Evkur Malatya maçında Medel’i hiç alakasız olmayan bir pozisyonda oyundan atarak bu kilit oyuncunun F. Bahçe’ye karşı oynayamamasını sağladı. "

‘TRABZON EKSİK KALACAK’

Eski hakem akılda kalan bu iki vahim olayı hatırlatmakla da kalmadı. Halil Umut Meler’in Trabzonspor’u eksik bırakacağını da iddia ederek ‘ Bu ve bunun gibi hakemler kafası karışıksa dört dörtlük maç yönetip o takımı eksik bırakır. Ben Meler’in bütün bu iddiaları çürütecek bir yönetim göstereceğine inanıyorum. Ancak bizim camiada bu maç öncesi öngörüler bu şekilde. Özellikle Pereira çok dikkatli oynasın’ uyarısında bulundu.  (Kuzey Ekspres)