Rostov maçı hakkında yöneltilen sorulara temkinli cevap vermeyi tercih eden teknik direktör Vahid Halilhodzic, 'u' dönüşü yaptı.

Yardımcılarıyla birlikte Rus temsilcisinin oynadığı son 2 lig maçının görüntülerini izleyen 62 yaşındaki teknik direktör, sarf ettiği sözlerle turu geçeceklerinden emin olduklarını söyledi. Rusya Premier Ligi’nin 4. haftasında sadece 1 puan toplayabilen Rostov, ligin son sırasına demir atmış durumda. Kuban’a önceki gün evinde oynadığı maçta 2-0 mağlup olan Sarı-Lacivertliler’in gözler önündeki performansı Vahid hocanın inancını günden güne artırıyor.

‘2 farklı galibiyet’


Maçların kasetlerini izledikten sonra, tedbirli konuşmayı elden bırakan Vahid Halilhodzic’in yakın çevresine, “Trabzon’daki maçta en az 2 farklı galibiyet bekliyorum. Eğer burada onlardan gol yersek bizim adımıza rezillik olur. Kadro açısından biz daha iyi bir takımız. Zaten Rostov sezona 7-3’lük Dinamo Moskova yenilgisiyle başladılar. Moralleri belli ki bozuk. Kuban maçında ise defansta ne kadar hantal oyuncuları olduklarını gördük. Şayet hücuma biraz hızlı çıkarsak turu çok rahat bir şekilde geçeceğimizi inanıyorum. Elimdeki kadro da bunu gerektiriyor çünkü” dediği öğrenildi.