Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Hallihodzic, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 2-0’ın rövanşında oynayacakları Rostov maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Burada konuşan Halilhodzic, Constant'ı 'Disiplinsiz tavırları nedeniyle Rusya'ya götürülmedi' iddialarına da açıklık getirdi. 
“CONSTANT VE BOSİNGWA YOK”
Constant ve Bosingwa'nın durumuyla ilgili konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü “Kevin Constant oynayamayacak çünkü hasta. Trabzon’da kaldı kendisi. Son idmanda sakatlanan Bosingwa, gelemedi o da oynamayacak.
  Bosingwa’nın burada olmasını isterdim. Ama onun yerine oynayabilecek tecrübeli futbolcularımız var. Rostov herhangi bir maçta her an tehlike yaratabilecek bir ekip. Maçın her anında skoru değiştirebilecek bir takım” şeklinde konuştu. 



HENÜZ TRANSFER BİTMEDİ
Rostov’un tehlikeli bir rakip olduğunun altını çizen Halilhodzic, transfer konusuna da değindi. Boşnak teknik adam “Transferlerimiz henüz bitmedi. 2 oyuncu daha bekliyorum” dedi.
Halilhodzic “Transferlerimiz henüz bitmedi. 2 oyuncunun daha gelmesini bekliyorum. Transferleri geç başlattık ve hızlı bitirdik. İyi bir sezon için yeterli mi olacak; göreceğiz. Daha önce söylediğim gibi... iyi bir takım oluşturmam için 3 ay çalışmamız gerekecek. O yüzden sezonun başlangıcı bizim için zor olabilir. Rostov lige bizden önce başladı. Karşımızda yine daha hazır bir takım bulacağız. İyi bir maç bizi bekliyor” ifadesini kullandı.


ROSTOV HER AN TEHLİKELİ OLABİLİR
Rostov takımını nasıl bulduğu şeklinde ki soruya Halilhodzic, "Rostov takımının her hangi bir müsabakada her saniyede tehlikeli olabilecek bir takım olduğunu söyleyebilirim. Bütün müsabakalarını bütün maçlarını izledim. Hazırlık maçlarını da izledim. Bu takımın maçın içerisinde hre hangi bir anlamda çok tehlikeli olabileceğini hücuma dönük bir futbol oynadığnı söyleyebilirim" dedi.