Bordo-mavili takımı yeni dönemde çalıştıracak teknik direktör Vahid Halilhodzic, kulübün CEO'su Burak Gürdal ile Fransa'da bir araya geldi.

14 Temmuz'da Türkiye'ye gelecek olan Boşnak hocanın bordo-mavililer ile ilgili fikirleri de ortaya çıkmaya başladı. Daha önceki raporunda genç bir ekip kurulmasını isteyen Boşnak çalıştırıcı, Cezayir Milli Takımı'nda başardığını Trabzonspor'da da başarmak istiyor. 2011'de Cezayir'in başına geçen ve yeni bir ekip kurarak, birçok oyuncuyla yollarını ayıran Halilhodzic, 2014 Dünya Kupası'nda takımını ilk kez üst tura taşıyarak bunun karşılığını aldı. Tecrübeli hoca, gelecek sezon kadroyu 26-27 futbolcudan oluşturmayı planlıyor. Yönetime rapor veren Boşnak hoca, planlamanın bu doğrultuda yapılmasını istedi.

KARIŞIM YAPACAK
Genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirerek bir takım kurmayı düşünen deneyimli teknik adam, gençlerle birlikte takımın belli bir ağırlığını yüksek tecrübeye sahip ama yaş ortalaması düşük yabancılardan oluşturacak. Takımın yaş ortalamasının 25-26 aralığında olmasını planlayan Halilhodzic, dinamik, koşan ve pozisyona giren bir ekip oluşturmayı hedefliyor.

BRUNO İLE BİRLİKTE GELİYOR
Burak Gürdal ile bir araya gelen ve önümüzdeki yılın planlamasını yapan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in yardımcılığını yapacak antrenörler de ortaya çıkmaya başladı. Fransa'da eski yardımcısı Bruno ile de buluşan Halilhodzic'in, Trabzonspor'da birlikte çalıştığı eski teknik adamı da Trabzon'a getireceği öğrenildi.