Trabzonspor’un cumartesi akşamı Avusturya’da Özbek takımlarından Lokomotif Taşkent ile oynadığı hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Vahid Halilhodzic’in sözleri yönetimi şoke etmiş durumda.

 İlk hazırlık maçında takımın koyduğu performansın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Vahid Halihodzic, "Tedirginim, belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir" dedi.
Halilhodzic'in açıklamasını televizyonlardan ve yazılı basından gören yöneticiler, şaşkınlık yaşadılar. Halilhodzic’in sert ve net ifadeler kullanmasına şaşırdıklarını söyleyen bazı yöneticiler, "Zaten bir çok transfer yaptık. Yabancı oyuncu takviyeleri gelince de Halilhodzic rahatlayacaktır" ifadelerini kullandılar.

HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜLER

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah Avusturya’nın Hall in Tirol kasabasında basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Bourceanu ile birilkte sakatlıkları bulunan Kadir ve Caner katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Zeki Yavru ve Emre Güral ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Bordo mavililer, antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından taktik çalışması gerçekleştirdi. Boşnak teknik adam, antrenman öncesi oyuncularına dünkü maçta yapılan hataları yüzünden çeşitli uyarılarda bulundu.