Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Lokeren maçı öncesi düzenleidği basın toplantısında Trabzonspor ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

'OYUNCULAR KENDİNİ VEREMİYOR'

Trabzonspor'da ki çalışma sistemi ve takımın içinde ki yaşanan gelişmeleri anlatan Halilhodzic, "Geldiğiniz yerde önce çalıştırma kültürünü oturtturursunuz. Bazı insanlar; oyuncular adaptasyon sorunu yaşıyor. İkinci ise galibiyet arzusu kültürünü taşımak gerek oyuncuların. Bakın siz dile getiriyorsunuz. Şampiyon olmak Avrupa'da ileriye gidebilmek için hedeflerin büyük olduğunu anlamak lazım. Bunu da galibiyetle yaparsınız. Benim isteklerim çok büyük. Malasef bazı oyuncular bunu kabullenemiyor" dedi.

AZARLIYORUM ZANNEDİYORLAR, ARALIK'TA DEĞİŞİKLİKER OLACAK

Trabzonspor'da Medjani ve Belkalem dışında futbolcu tanımadığını ifade etmek isteyen Halilhodzic, "Bende samimi söylüyorum. Yavaş yavaş oyuncuları keşfediyorum. 25 oyuncu içinden çok iyi tanıdığım 2 oyuncu var.  Diğerleriyle yavaş yavaş tanımaya çalışıyoruz birbirimizi keşfediroyurz. Antrenmanlarda sürekli bağrıyorum taktiksel olarak düşüncemi ifade ediyorum. Bunu azarlamak için yapmıyorum. Ama oyuncular bunu yanlış anlıyor, azarlıyorum zannediyor. Bu nedenle Aralık'ta değişiklikler olacak."