Trabzonspor kendi evinde yenidği Kasımpaşa Karşılaşmasının ardından, Halil Konuştu: “Ama önemli olan tabiî ki geçen haftadan sonra kaybettiğimiz puanların telafisini yapmaktı. Bugün iyi maç çıkardık. Hocamızın istediklerini elimizden geldiği kadar yerine getirdik. Maalesef oyunu istediğimiz gibi rahatlatamadık. İstediğimiz böyle coşku ve inançla oynamak. Maalesef daha fazla gol atabilirdik atamadık. Önemli olan 3 puandı.

Girdiği pozisyonlarda hangisi için “Bu da atılmaz mıydı?” şeklinde kendisine sorup sormadığını şeklindeki soruya Halil, “Devre girmeden önce bir tane çok komik pozisyon vardı. Tam bilemeyeceğim geç mi geldim, erken mi geldim. Ama biliyordum topu oraya geleceğini. Birde ikinci yarı İssakson, önüme bıraktı. Maalesef atamadım. Durdursammı yoksa vursammı diye düşünüyorum şimdi. Ama olmadı” diye cevap verdi.


Fizik olarak hazır olup olmadığı şeklindeki soruya ise Halil, “geçen hafta oynamayamadım. Ateşim vardı. Ona rağmen kendimi iyi hissettim. Biraz da eksikliklerim oludğunu düşünüyorum. Ama inanıyorum ileriki haftalarda daha iyi olacağım” dedi.