Üst üste yaşanan sakatlıklarla takımda alternatif sorunu yaşayan ancak buna rağmen ligde üst sıralara tutunmayı başaran bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında oynanacak Galatasaray karşılaşmasında 3 puan hedefliyor.

Trabzonspor'da Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, yaptığı açıklamada, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

''Hedefimiz galibiyet''

Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor ile oynadıkları maçın geride kaldığını ve ligdeki Galatasaray maçına odaklandıklarını belirten Şahin, "Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Galatasaray ile oynayacağımız maç ligdeki konumumuz açısından da önem taşıyor. Kazanırsak puanımızı 36'ya yükselterek rakibimizle puanı eşitleyeceğiz. Hedefimiz galibiyet. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Camiamızın bizden beklentilerini biliyoruz ve buna layık olmaya çalışacağız" dedi.

''Şartlar ne olursa olsun 3 puan için savaşacağız''

Sıkıntılı bir süreçten de geçtiklerini anlatan Şahin, "Takımda eksik oyuncu sayısı fazla olsa da sahada yürekleriyle mücadele eden oyuncularımız var. Amiri ile Hosseini'nin takıma dönmesinin ardından Uğurcan ile Novak sakatlık yaşadı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen mücadelemizi sürdürüyoruz. Uğurcan ile Novak'ın az da olsa oynama ihtimalleri var. Sosa'nın da durumuna bakılacak. Şartlar ne olursa olsun mevcut oyuncularımızla sahaya çıkıp her maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da 3 puan için savaşacağız" ifadelerini kullandı.