Mandıralı'nın Takvim Gazetesi'nde yer alan yazı şöyle;

Trabzonspor maç başlar başlamaz oyuna ağırlığını koydu ve 32. dakikada 3-0'ı yakaladı. Bence dün geceki maçın kopma noktası Yusuf'un karşı karşıya pozisyonda Abdülkadir'e pas atmadığı pozisyondu. Alanyaspor devamında muhteşem bir geri dönüşe imza atarak tarihi bir galibiyet elde etti.

Trabzonspor'un yediği ilk gol çok acemiceydi. Bu gol rakibi resmen oyuna ortak etti. Maçın içinde Trabzonspor adına iyi oynayanlar ve hiçbir varlık göstermeyenler vardı. Gayet iyi oynayan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir'i kenara alıyorsunuz ve ardından rakibin golleri geliyor...

HAMLELER YANLIŞTI

Bir teknik adam için en kolay şey genç oyuncuları çıkarmaktır. Ersun Yanal da dün bunu yaptı. Burak Yılmaz kendi çabası ile iki gol atı. Sosa çok klas bir oyuncu ama çok geride oynuyor. Biraz daha önde olması gerekiyor. İlk golü atan Kucka ise maçın geri kalan kısmında gözükmedi. Dün Alanyaspor, Trabzon deplasmanında 3-0 geriden gelip 4-3 kazanarak futbolda imkansız diye bir şey olmadığını gösterdi. Trabzonspor adına maçın yıldızı iki gol atan Burak Yılmaz'dı. Bordo-Mavililerin dün geceki en kötü ismi ise teknik direktör Ersun Yanal oldu. Yaptığı hatalı değişiklerle maçı resmen rakibe hediye etti.

MAÇIN EN İYİSİ VAGNER LOVE

Attığı gollerle Alanya'ya 3 puanı getirdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ERSUN YANAL

Yaptığı kötü hamlelerle maçı rakibe verdi.