Trab­zons­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Va­hid Ha­lil­hod­zic, 9-10 fut­bol­cu­ya ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nu di­le ge­tir­di. Fut­bol­cu­la­rın tek­nik ve tak­tik ba­kım­dan ye­ter­siz ol­du­ğu vur­gu­su­nu yap­tı. Bu du­rum, ta­kı­mın bir ön­ce­ki tek­nik di­rek­tö­rü Ha­mi Man­dı­ra­lı­’nın ça­lış­ma­la­rı­nı akıl­la­ra ge­tir­di.

Malouda, Colman ve Bamba

Et­ki­siz ve va­sıf­sız bir ta­kım bı­rak­tı­ğı yö­nün­de­ki eleş­ti­ri­le­ri­ne ka­tıl­ma­yan Man­dı­ra­lı­’nın ya­kın çev­re­si­ne “Hen­ri­qu­e, Ad­ri­an, Ol­ca­n’­ın sa­tıl­ma­sı­nı is­te­me­miş­tim. Bu­nun­la bir­lik­te Ma­lo­uda, Col­man ve Bam­ba­’nın gön­de­ril­me­si ge­rek­ti­ği­ni yö­ne­ti­me ilet­miş­tim. Per­for­mans­la­rı ye­ter­li de­ğil­di. Git­me­sin­den ya­na ol­ma­dı­ğım fut­bol­cu­la­rın hep­si kal­dı, sa­tıl­ma­sı­nı is­te­me­di­ğim oyun­cu­lar ise gön­de­ril­di­” de­di­ği öğ­re­nil­di.

Hü­cu­ma 2 oyun­cu is­ti­yor­du

Fut­bol di­rek­tö­rü sı­fa­tıy­la gö­rev ya­pan ve Bor­do-Ma­vi­li ku­lüp­le söz­leş­me­si de­vam eden Mandıralı trans­fe­ri de de­ğer­len­di­re­rek "Ta­kım­da ban­ko oy­na­ya­cak 5 ta­ne is­me ih­ti­yaç var­dı. Sto­pe­re, sol be­ke, or­ta sa­ha­ya 1’er fut­bol­cu, sant­rafo­ra da 2 fut­bol­cu. Ha­lil­hod­zi­c’­in di­le ge­tir­di­ği gi­bi 9-10 oyun­cu­ya ih­ti­yaç ol­du­ğu­nu dü­şün­mü­yo­ru­m” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı­ğı da ge­len ha­ber­ler ara­sın­da. Ol­can Ga­la­ta­sa­ra­y’­a, Ad­ri­an Al Nas­r’­a, Hen­ri­qu­e de Şan­gay ta­kım­la­rı­na trans­fer ol­muş­lar­dı.

Kaynak: Bugün