61SAAT SPOR SERVİSİ

Bordo-Mavililerin Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "4 yaşında bade diye kımızı var. İlik nakli bekliyor. Bütün insanlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Kimin böyle imkanı varsa yardımcı olsun" dedi. 

 Maçla ilgili konuşan Hami, "Hafta başından beri çok iyi hazırlandık. biz bize düşen tarafını layıkıyla yerine getiriyoruz. Oyuncularımıza idmanları veriyoruz. İyi çalıştırdığımıza inanıyoruz. bunun karşılığında 3 puan istiyoruz oyuncularımızdan Trabzonspor'un bu zorlu süreçten kurtulması için maç kazanması lazım. Umarım takımdaşlık ruhunu sahaya yansıtıp hem kendilerine güvenlerini arttırarak camiaya da 3 puan kazandırırlar" diye konuştu. 
BOSİNGWA, SOL BEKTE GÖREV ALMASI
 Bosingwa'nın sol bekte oynamasıyla ilgili olarak ise Hami, "Zeki oyuncu her yerde oynar. Bosingwa çok kaliteli bir oyuncu. Diğer oyunculardan daha tecrübeli. Konuşuyoruz kendisiyle. Nereye söylerse oynamak istediğini söylüyor. Dolayısıyla bu gün öyle görev verdik. Maç maç değişiklikler olabilir. Bütün oyuncular hazır olacak. Biz idmanlarda oyuncularımızla beraber haftayı geçiriyoruz. E hazır gördüğümüz oyuncuyu 11'e koyarak oynatıyoruz. Farklı oyuncular farklı yerlerde oynuyor ama futbolcu olmak böyle bir şey... " dedi.