Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Mandıralı'nın sözleri şu şekilde: 

"Şu an için teklif yok"

Şuan önümde bir proje yok, bir teklif bir öneri gelmiyor sebebini bilmiyorum. Bir şeyler benim bir yerlere gelmemi engelliyor sanırım. Ben sporu seven bir insanım ve bir duruşum var, iyiyi yapmaya çalışıyorum. Bir takım çalıştırmak bilgimizle duruşumuzla katkı vermek istiyoruz. Şimdilik bekliyorum sabrediyorum, umutsuz değilim ve kendimi bırakmıyorum hazır olmak için sürekli maçlar izliyorum.

Herkes kendi hayatını kendisi değerlendirsin. Ben bu yolda devam edeceğim.

"Ünal Karaman abi gibi..."

Futbolda parayı verenle, formayı veren adaletli olursa sorun kalmaz. Trabzonspor'da şu an güzel bir organizasyon var, bu kadroyu sağlıklı kullandığınız zaman ve beklenti içinde olduğunuz Sosa gibi oyuncular size katkı verdiği zaman bir ivme kazanıyorsunuz. Trabzonspor'un çok yeterli bir kadrosu var ve böyle devam etmesini bekliyorum. Trabzonspor'da sağ bek orta yapıyor, sol bek gol atıyor bu çok ilginç! Bu noktada oyuncular Trabzonspor'un geleceğini ortaya koyacaklar. Ünal Karaman da oyunculara abi gibi davranıyor.

"Trabzon ve Beşiktaş en kaliteli"

Sosa süper bir maç oynadı, yanında Abdülkadir de çok iyi katkı verdi, yani bir isim iyi oynayınca diğer oyuncalar devreye girdi. Sosa, Kucka, Abdülkadir hepsi oynadılar. Trabzonspor'un çok kaliteli bir kadrosu var, Beşiktaş ve Trabzonspor ligin en kaliteli kadrosu bana göre.

"Yusuf Yazıcı menajerleriyle haber yolluyor!"

Yusuf Yazıcı'da bir düşüş var, parasını iyileştirirken Yusuf'un tavrı hoş olmuyor menajerleriyle 'şunu isterim bunu isterim' diyor. Bu performanslarını da iyi etkilemiyor. Yusuf Yazıcı, hep enine oynuyor onun biraz dikine oynaması lazım. Abdülkadir direkt kaleye gidiyor dikine oynuyor, Yusuf ise yana oynuyor. İnanıyorum zamanla Yusuf daha iyi oynayacaktır.

"Usta'dan hesap sorulmalı"

Muharrem Usta ile Ahmet Ağaoğlu arasında sorunlar Trabzon'a zarar veriyor. Ahmet Ağaoğlu, o dönem yaşananların hesabını Muharrem Usta'dan sormalılar. Muharrem Usta'nın verdiği bütün zararları telafi etmeliler. Özellikle Ersun Yanal'a her istediğini verdiği için Muharrem Usta'dan hesap sorulmalıdır.

Muharrem Usta, hem futbolu bilmiyordu, hem de futbolu bilmediğini de bilmiyordu. Bu zararların hesabı Muharrem Usta'dan sorulmalıdır.''