61SAAT SPOR SERVİSİ

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0'lık skorla kazandı. Gaziantep'e galibiyeti getiren goller, 43. dakikada Hakan Cinemre ile 68. dakikada Muhammet Uyanık'tan geldi.
Trabzonspor'da maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, şu şekilde konuştu: "İstediğimiz gibi maç olmadı. Hava şartları, saha şartları.. Aslında çok kötü gitmiyordu. Duran toptan gol yedik. Sonra dengeler değişti. Oyuncularımız soğuk havanın etkisi ile istediği futbolu ortaya koymadı. Zemin çok kötüydü, Antepli oyuncular halı saha ayakkabısı giymişti. Avantajdı onlar için. Futbol tabi hedefimiz kazanmak. Bugün istediğimiz olmadı.. Grubu birinci bitirdik. Bunda emeği olan Sadi hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum" 

BU KADAR PARANIN DÖNDÜĞÜ...
Gençlere şans vermenin önemli olduğunu kaydeden Mandıralı, "Gençlere şans vermek çok önemli. Ama Türkiye'de hedef oynayan takımlarda gençleri oynatmak çok olmuyor... Ara ara sokuyorsun . Geleceğimiz çok önem.i Gençlere yatırım yapılmalı. Bu kadar paranın döndüğü ülkemizde çok önemli oyuncular geliyor ama farklı oyuncular da geliyor. Ekonomik olarak kulüpler zor durumda kalıyor. gençlere yatırım yapmalıyız" diye konuştu. 
HEDEFİ AÇIKLADI
Mandıralı, Trabzonspor'un hedefinin kupada ilerlemek olduğunu kaydederken, "Trabzonspor'u tek hedefi var kupada ilerlemek. Şampiyonluktan uzaklaştı. Ama oynadığımız bütün maçları kazanmak. Ligde belli olmuyor maçlar. Ama tabi hedefimiz kupayı almak" dedi.