Geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligi'nde oynanan Elazığspor-Antalyaspor maçında Ümit Özat ile Hami Mandıralı saha kenarında tartışmış ve Antalyaspor tribünlerine hareket yapan Ümit Özat, Hami Mandıralı'yı hedef almıştı. 

Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu maçında Hami Mandıralı ve Ümit Özat arasındaki gerilim sürdü

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonpsor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan maç öncesi Hami Mandıralı ve Ümit Özat yeniden karşılaştılar. İki hoca da maç öncesi seremonide yanyana gelmediler. 

Ümit Özat - Hami Mandıralı kavgası - Ümit Özat, neler söylemişti?

Ümit Özat, Elazığspor'da teknik direktörlük görevi yaparken Antalyaspor'un hocası Hami Mandıralı için Hami, ‘Herkes hak ettiği yerdedir, hak ettiğini yaşar’ demiş. Doğru, ben Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşadım. Almanya’da Köln takımı bir Türk’e; bana takım kaptanlığını verdi. Ben Hami gibi gidip Almanya’da 2 hafta kalıp da ağlayarak ülkeye dönmedim. Maçı kaybetmişim, 200-300 kişi orada bana küfür ediyor. Ben de insanım, o hareketi yaptım. Yanlıştır ama bu da benim tarzım. Benim yaptığım hareketi sahada olup da yapmayan yok. Hami sadece topa vurarak teknik direktör olmuş. Ben rica minnetle Elazığspor’un başına geçmedim. Kendi emeğimle görevi aldım. Rica ile göreve gelenler düşünsün.” ifadelerini kulalnmıştı.