Türk futbolunun efsane ismi Hami Mandıralı, eski rakibi için yeşil sahalara yeniden indi...
Türk futbolunun Fatih Terim’den sonra “İmparator” lakaplı futbolcusu Celil Sağır, bugün yapılan jübile maçıyla aktif futbol hayatını noktaladı. Samsunspor Şöhretler Karması, Türkiye Şöhretler Karması’nı 9-4 mağlup etti. 
Samsunspor’un ve milli takımın eski futbolcusu Celil Sağır dün Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda 1994 ile 2000 yılları arasında kendi döneminde futbol oynadığı takım arkadaşlarıyla yapılan jübile maçında taraftarlar ilgi göstermedi.
Celil Sağır dün oynanan Samsunspor Şöhretler Karması ve Türkiye Şöhretler Karması ile yapılan maçla aktif futbol hayatını noktaladı. Samsunspor Şöhretler Karması'nda; Celil Sağır, İsa Turan, Ercan Kol, Cenk İşler, Osman Akyol gibi ünlüler yer alırken, Türkiye Şöhretler Karması'nda Semih Yuvakuran, Tümer Metin, Hasan Vezir, Hami Mandıralı, Hakan Uysal, Cenk İşler, Ali Gültekin gibi eski futbolcular yer aldı.
Celil Sağır için Samsun’a geldiğini ifade eden Trabzonspor’un eski oyuncusu ve teknik direktörü Hami Mandıralı, “Biz Celil ile aynı dönemin oyuncularıyız. Celil’in bu mutlu gününde yanında olmak istedik” dedi.
Hatırlanacağı üzere Hami Mandıralı'ya Trabzonspor'da jubile yapılmamıştı. Hami'de bu durumdan duyduğu üzüntüyü bir çok kez seslendirmişti. 
Maçın ardından arabeks müziğin sevilen sanatçısı Cengiz Kurtoğlu mini bir konser verdi.