İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Mandıralı’yı pek içine sindiremediği, kulübün yeni CEO’su ve Genel Menajerin yakın ilişkileri bazı şüpheler uyandırsa da, “Hami’ye her hangi bir oyun oynamaya kalkanlar, hesabını verirler” tepkisini de beraberinde getiriyor.

 BU İSİMLER NEREDEN ÇIKTI?

Mustafa Akçay’ı göreve getirerek, “Artık kendi özümüze dönüyoruz” mesajı veren, bu ismin ayrılmasından sonra ise yabancı-yerli birçok ismin peşinde koşan, istediğini alamayınca da Hami Mandıralı’da karar kılan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Özellikle Kulüp CEO’luğunu Burak Gürdal’ın hizmetine sunması, danışmanı Serhat Akıncı’ya da Genel Menajerlik koltuğunu bahşeden Hacıosmanoğlu, Mandıralı’nın ayağını kaydırma çabası göstereceği izlenimini uyandırdı. Trabzonspor’un genleriyle oynayan ve hiçbir şey üretmeden milyonlarca lirasını alan Vahid Halilhodzic ile Burak Gürdal’ın yakınlığı biliniyor.

 
BAŞKAN HEP ENDİŞE YARATIYOR

Cezayir’i Dünya Kupası’nda yönetecek olan Halilhodzic ardından bir punduna getirilip, Trabzonspor’la Trabzonspor’un başına getirileceği senaryoları konuşulmaya başlandı. Daha önce Trabzonspor’a hiçbir şey vermeyen bu tür isimlerin hala gündemde tutulması, kulübe büyük kötülük olarak kabul ediliyor. Bunun yanında yine Ertuğrul Sağlam’ın ismi spekülasyon konusu yapılıyor. Başkan Hacıosmanoğlu’nun, burnundan kıl aldırmayan tavırları, seçtiği profesyonel çalışan isimlerin birikim ve Trabzonspor’un öncelikleri konusundaki yetersiz olmaları sezon sonunda Hami Mandıralı’ya bir kumpas kurulup kurulmayacağı konusunda kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.
 

KULÜBÜN ONURUNU KURTARDI

Hami Mandıralı’nın kulübün onurunu koruma adına Malouda, Colman ve Zokora konusunda inandığını yolda tavizsiz devam etmesi ile Hacıosmanoğlu’nun bir tavır alıp almayacağı sorusunu akıllara getirdi. Ancak uzun yıllardır Trabzonspor’a saygısızlık yapmış futbolculara karşı en küçük bir yaptırım uygulayamayan teknik adam ve yönetimlerden sonra, Hami Mandıralı’nın doğru uygulamaları herkes tarafından takdir edildi. Başkan ve yönetimin, bir macera peşinde koşmayacağına inanılmak istenirken, “Bu kritik dönemde harika bir teknik adam kazanmışken, Hami’yi hançerlemek, Trabzon’a ihanettir. Bunu yapmaya kalkanlar da mutlaka bedelini öderler” tavrı sergileniyor.

KAYNAK : KUZEYEKSPRES