Trabzonspor'un Samsup karşısında dün kendi evinde aldığı 4-0'lıkr galibiyet Ulusal gazetelerin birinci sayfalarında çokta yer bulmadı. Gazetelerin şehir baskılarında sür manşetler Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in cenaesine ayrıldı. Hemen hemen bütün gazeteler cenaze törenini sürmanşetlerinden gösterirken kimi gazeteler ise Trabzonspor'un Samsunspor zaferini başlıklarla birinci sayfalarında gösterdi.

Ancak günün en dikkat çekici başlığını ise 'Fotomaç' gazetesi attı. Trabzonspor'un 4-0'lık galibiyetine atıfta bulunan gazete Burak ve Olcan fotoğraflarını kullandığı birinci sayfasında 'ULTRABZON' başlyığını kullandı.
Sabah  Gazetesi 'Fırtına Zirveye Esiyor' başlığını kullanırken, Yenişafak Gazetesi ise 'Ligin zirvesinde fırtına koptu' başlığını kullandı.

AKŞAM GAZETESİ



SABAH GAZETESİ



Fanatik Gazetesi de Trabzonspor'un yıldızı Burak Yılmaz'ı birinci sayfasına taşıyarak, "Bu adam 6 takıma bedel" başlığı ile Trabzonspor maçını okurlarına duyurdu.
Trabzonspor'un dün akşamki zaferini birci sayfasında gösteren bir gazetede Akşam gazetesi oldu. "Trabzonspor'un Samsun keyfi" başlığını atan gazete skor ile birlikte okurlarına haberi duyurdu.



FANATİK GAZETESİ