Torku Konyaspor'un golcü oyuncusu Hasan Kabze, galibiyet için çıktıkları maçta Trabzonspor'a karşı iyi mücadele etmelerine rağmen sonuca gidemediklerini ifade ederek sayılmayan golü tekrar izlediklerini ve yaptığı itirazdan dolayı hakemlerden özür dilediğini söyledi.
Trabzonspor'un Avrupa Kupası maçı oynadığını ve yorgun geldiğini ifad eeden Hasan Kabze, "Mücadelenin ikinci yarısında girdiğimiz pozisyonlarda var. Ama olmadı. Sonuçta 1 puan aldık. Bu sonucun kötü olmadığını düşünüyorum' dedi.
Maçta kendilerine destek veren taraftarlara galibiyet hediye ededikleri için üzgün olduklarını aktaran Kabze, 'Bir de maç içerisinde sayılmayan golümüzden sonra hakemlere itiraz ettim. Ama sonra izleyince pozisyonda doğru karar verdiklerini gördük. Biz oyuncuların saha içerisinde hakemlere daha fazla yardımcı olmaları gerektiğini düşünüyorum. Maç sonrasında yanlarına giderek özür diledim ve haklarını helal etmelerini istedim. Futbolda böyle şeyler oluyor. Önemli olan hatayı kabul edebilmek. Bizim için kaybedilmiş bir şey yok'  ifadelerine kullandı.