Trabzonspor'un hocası Şota, kendisine sezon öncesi sorulan "Takım ne zaman hazır olur?" sorularına "Ligin ilk maçına tam anlamıyla hazır oluruz" cevabını vermişti.

Sanırım bunu sadece kendisi ve taraftarlar biliyordu, oyuncuların haberi yoktu. Şota bunu oyuncularından saklamamalıydı!

Trabzonspor'un savunma hattı ve M'bia hariç orta göbeği laubalilik ve yetersizlik arasında gidip geliyor. Bu hal ve düşük tempo rakip yarı sahada çoğalmada büyük sorunlar meydana getirdi. İlk atak denemesi gerçekleştiğinde dakikalar 65'i gösteriyordu. 

KAYGIMIZ TRABZONSPOR 

Laubalaliğe neden olanlar hem saha içinde hem de saha dışında otorite boşluğunu oluşturanlar. Yetersizlik kısmı da benimdir herhalde.

Öyle ya geçen seneden beri yaşanan bunca olumsuzluğun sorumluluğunu almıyorlarsa bunu da biz yüklenelim. Ne de olsa kaygımız gerçekten Trabzonspor. 

POPİLİZME GEREK YOK 

Bakınız, büyük umutlarla kurulan bu kadro şu ana kadar büyük hayal kırıklıkları yarattı.

Burada çıkartılabilecek en iyi kadro ne dış baskılara ne öz evlatlık popülizmine ne de duygusallığa teslim edilmemeliydi.

Maalesef hastalıklar halen devam ediyor. Oysa ki 'maksimum fayda' sağlayabilecek futbolculardan kurulu kadro oluşturulabilseydi bugün belki daha farklı şeyler yazıyor olabilirdik.


MAÇIN EN İYİSİ MBİA

Bu enerjisinden umarım takımın diğer oyuncuları ders alır.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ŞOTA

Medjani'yi oyun dışına alarak otoritesini yerle bir etti.