Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı progrmaında Özgür Sancar'a konuşan Hacısalihoğlu şunları ifade etti

"Anthony Nwakaeme'nin eski kulübü 3 senedir İsrail Ligi şampiyonu oluyor. Oyuncuya da bir söz verilmiş, şampiyon olursak şu kadar bedelle seni bırakırız diye. Oyuncunun tabii gitmesini pek istemediler. Biraz uzun sürdü bu nedenle. İkna edebiliriz diye uğraştılar ama transferi gerçekleştirdik"

'Shota'dan bilgi aldık'

"Önemli bir oyuncu. Orada bizim eski oyuncumuz Shota Arveladze başka bir takımda görev yapıyor ondan ayrıntılı bilgi aldık. Maç kasetlerini izledi komitedeki arkadaşlar ve sonuç olarak transferi gerçekleşti"

"Trabzonspor aynı zamanda Trabzon'un tanıtımı içinde katkı yapıyor. Turistik ve enteresan yerlerinde imza törenlerini yapmak istiyoruz. Belki ileride Sümela Manastırı ya da Uzungöl'de yapabiliriz"

"Zeki Yavru konusunda taraftardan bir tepki geldi. Bir süre bekledik ve Zeki imzayı attı. Bu camianın alt yapısında yetişmiş bir oyuncu ve bölgesinde oyuncu eksikliği var. Ekonomik olarak Trabzonspor'un buna ihtiyacı vardı,  aidiyet duygusu ile daha çok katkı verebileceğini düşünüyoruz"

"Özkan Sümer'in ayrılışı ile Zeki Yavru hadisesi arasında hiçbir alaka yoktur"

"Sayın Özkan Sümer'in ayrılışı ile Zeki Yavru hadisesi arasında hiçbir alaka yoktur. Ayrılması üzücüdür. Çok değerli bilgi birikimi vardı. Burada çalışma şartları çok iyi olmadı. Bu şartlarda devam etmenin doğru olmayacağını düşündü. Dün bile yine yan yana idik. Çok önemli görevlerde bulunmuş bir spor adamı ve Trabzonspor için çok değerlidir"

"Trabzonspor'un oyuncularına gelen resmi bir teklif yok.."

"Burak ya da Rodallega olsun, Trabzonspor'un oyuncularına gelen resmi bir teklif yok. Basında yazılanları bizde görüyoruz. Henüz teklif olmayan bir durum için konuşmak doğru olmaz. Her oyuncu için bir tasarruf hakkı vardı. Şartlar, ekonomik ortam bunu belirler. Burak geçen hafta kısmen oynadı bu hafta formasına kavulacaktır"