LİG HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

 Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzon 1.Amatör Küme ekiplerinden Zağnosspor, Spor Toto 3. Lig 2. Grupta yer alan Arsinspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Trabzon ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) sahasında oynanan mücadelede, Arsinspor’un ikinci yarıda oyuna giren orta saha oyuncusu Emirhan’ın attığı golle Zağnosspor karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Sezonun ilk hazırlık maçını oynamasına rağmen sahada fizik gücü olarak olumlu bir tablo çizen Zağnoslu futbolcular, takım savunması ile de izleyenlerden tam not aldı. Kulüp Başkanı Emre Aksoy, yöneticiler Abdülaziz Baş, Haluk Selim ve Şenol Kati’nin de yakından takip ettiği mücadelede iki takım da eksiklerini görme imkanı buldu.

TAKIM SAVUNMASI İYİ

Havanın sıcak olması sebebiyle zaman zaman su molasının verildiği maçın ardından açıklama yapan Zağnosspor Teknik Direktörü Erol Batur, bazı eksikleri olduğunu, sezon hazırlıkları kapsamında ilk kez çift kale maça çıktıklarını fakat ona rağmen sahada iyi mücadele sergilediklerini söyledi. Batur: “Kamp öncesi takımı görme açısından bizim için iyi bir ölçüt oldu. Takım savunması olarak iyi bir görüntü sergiledik. Orta sahada da etkili oynadığımız dakikalar oldu. Sıcak havaya rağmen oyuncularımızın performansı gayet iyiydi. Hazırlıklarımız devam ediyor” şeklinde bir açıklama yaptı.

ZAĞNOSSPOR

Murat*** (Ergin ***), Kader***, Tamer ***, Gökçe *** (Eser ***), Eren *** (Hakan***), Hakan Çakın *** (Ümit ***), Eray *** (Ali***), Hakan Bayraktar*** (Serkan***), Emre*** (Atilla***), Serdar*** (Volkan***), Okan Demir

T.D. Erol Batur

ARSİNSPOR
 

Ali***, Yunus***, Oğuzhan*** (Sami***), Mehmet Can***, Serkan***, Buğra***, Cemre***(Münür***), Caner***(Emirhan****), Harun***, Mert***, Hüseyin*** (Batunay***)

T.D. Ahmet Özen

Gol: Emirhan Dk. 75 (Arsinspor)