61SAAT HABER SERVİSİ - 3. Ligde mücadele eden 4 Trabzon Kulübünden sadece Hekimoğlu Futbol Kulübü bugün taraftarların yüzünü güldürdü. 3. Ligde 1. Grupta Nazilli Belediyespor ile şampiyonluk mücadelesi veren Hekimoğlu F.K. bugün deplasmanda Kozan Belediyespor ile karşılaştı. Trabzon temsilcisi rakibini 4 - 0’lık skorla mağlup ederken aynı grupta bir diğer Trabzon temsilcisi Yomraspor, Nazilli Belediyespor’a ise 5 -0’lık skorla mağlup oldu.  Hekimoğlu F.K. 60 puan ve averajla grupta liderliğini sürdürürken Yomraspor ise 39 puan ile ligde 6. sırada yer aldı. 
3. Lig 2. grupta mücadele eden bir diğer Trabzon temsilcisi Ofspor ile ligde zor günler geçiriyor. 18 takımın yer aldığı ligde 34 puan ile 15. sırada yer alan Ofspor, bugün Grup Lideri Kırşehir Belediyespor ile karşılaştı. Trabzon Temsilcisi maçtan 1 - 0 mağlup ayrılırken son 5 maçında galibiyet yüzü göremedi. 
Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da ligde zor günler geçiren ekipler arasında yer alıyor. Geçen hafta Bucaspor galibiyeti ile derin bir nefes alan Bordo-mavililer bugün Serik Belediyespor ile karşılaştı. 1461 Trabzon, Serik Belediyespor’a 2 -0’lık skorla mağlup olurken ligde 36 puan ile 12. sırada yer alıyor. 1461 Trabzon’un küme düşme hattıyla arasında 3 puan bulunuyor…