Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu bugün bir açıklama yayınlayarak, başta Trabzonlu Şehidimiz Kadir Tuncer olmak üzere bütün Şadet Şerbeti içmiş, Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet ailelerine de sabır” dileklerinde bulundu.

Açıklama şöyle;

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından İdlib’de gerçekleştirilmekte olan Bahar Kalkanı Harekatı sırasında şehitlik mertebesine ulaşan Trabzonumuzun Kahraman Evladı, Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer’e Allahtan rahmet kederli ailesi ve yüce Türk Milleti’ne baş sağlığı dilerim. Böyle zor zamanlarda birliğimizi korumak, Mehmetçiklerimize ve muzaffer ordumuza tam destek olmak boynumuzun borcudur.
Ülkemiz sınırlarında tehdit oluşturacak her unsura karşı, Türkiye Cumhuriyeti her zaman teyakkuzda olmaya devam edecektir. Türk Milletinin en belirgin özelliği, zor zamanlarda birlik olmasıdır. Bu manada Türk Silahlı Kuvvetlerimize desteğimiz tamdır. Şahadet Şerbeti içmek her Türk gencinin severek kabul edeceği çok yüce bir makamdır. Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. (Bakara 154). İşte bu nedenle vatanımızın birliği dirliği için tek vücut kenetlenerek dosta güven düşmana korku salmalı şehitlerimizin kanını yerde bırakmamalıyız. Allah Türk Milleti’nin yardımcısın olsun.