Trabzon'da turizme yeni bir destitasyon kazandıran farklı mimarisi ve doğa ile iç içe sunduğu hizmetler ile kısa sürede Türkiye'nin en beğenilen yerlerine arasına giren Foleya Mountain Resot (Dağ Tesisi) önemli misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Trabzon'un başarılı futbol kulüplerinde hızlı çıkışı ile dikkat çeken Hekimoğlu Futbol Kulübü'nün Başkanı Celil Hekimoğlu yönetimi ile birlikte hafta sonunu bu muhteşem tesiste geçirdi.

Başkan Celil Hekimoğlu, böylesine nezih güzel ve sıra dışı bir tesisi Trabzon'a kazandırdığı için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman'a teşekkür ederek yeni turizm sezonunun güzel geçmesini temenni etti.

Ataman da hafta sonu dinlenmek için Foleya'yı tercih eden Hekimooğlu FK'nun Başkanı Celil Hekimoğlu ve yönetimine teşekkür ederek, "Gurur kaynağımız Hekimoğlu Trabzon FK sağladığı başarılar ile göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Bu güzide takımın başkan ve yönetimini tesislerimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Kendilerine canı gönülden teşekkür eder şampiyonluk yolunda başarılar dileriz." dedi.

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman'a imzalı Hekimoğlu Trabzon FK forması hediye etti.