ordo-Mavili kulübün başkanına seslenen Hekimoğlu, “Artık sağlıklı kararlar alarak bu süreci taşıması çok zor. Hemen kongre kararı almalı ve görevi daha dinamik ve heyecanlı bir başkana bırakmalıdır” dedi

AŞIRI DERECEDE YIPRANDI

Trabzonspor eski yöneticisi Celil Hekimoğlu, Trabzonspor’un artık iyi yönetilemediğini vurguladı. Hekimoğlu, Trabzonspor başkanının gelinen noktada yorulduğunu ve görevi bırakması gerektiğini kaydetti. Bordo-Mavili kulübün başkanını istifaya davet eden Hekimoğlu, “Trabzonspor başkanı geçen 4 yıllık süreçte ve özellikle son 1 yılda aşırı derecede yıpranmıştır. Son zamandaki aşırı agresifliği bu ruh halini yansıtmaktadır” dedi.

YENİ HEYECAN GEREKİYOR

Başkanın artık sağlıklı kararlar alarak bu süreci taşımasının çok zor olduğunu kaydeden Hekimoğlu,“Bu nedenle hemen kongre kararı almalı ve görevi daha dinamik, daha heyecanlı bir başkana bırakmalıdır. İki lisan bilen değil, şehrini bilen ve insanıyla övünen onlara güvenen genç dinamik heyecanlı projeli, STK’larla işbirliği yapabilecek, tüm Trabzonluları kucaklayabilecek bir başkan ve yönetimin iş başına gelmesi gerekiyor” diye konuştu.

ŞEHRİYLE ÖVÜNMELİ

Hekimoğlu, Trabzonspor başkanının son dönemlerde çok yanlışlar yaptığını belirterek, “Başkanın özellikle ulusal medyaya Trabzon’da sadece bir çimento fabrikası var başka bir şey yok diyerek küçümsemesini kabul edemiyorum. Bizim insanımızı her platformda küçültmesi ve özellikle elit Galatasaraylıları! Övmesi artık kabul edilemez bir durum haline gelmiştir” şeklinde konuştu.Trabzonspor başkanını sert bir şekilde eleştiren Hekimoğlu, “Başkan unutmasın ki bu şehir tam 6 defa şampiyon olmuş, bir o kadar da hakkı yendiği için şampiyonluğu elinden alınmış bir şehirdir. Ben şehrimle, şehrimizin insanıyla övünüyorum. Başkana da bunu öneririm” ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu, federasyonun değişmesi gerektiğini söyledi

Kaostan Atalay kurtarır…

Bordo-Mavili kulübün başkanının federasyon seçimlerinde M.Ali Aydınlar ve Yıldırım Demirören’i desteklemesi hatalarından ders alması gerektiğini kaydeden eski yönetici Celil Hekimoğlu, “Türk futbolunu bu bataktan çıkaracak tek kişi Mehmet Atalay’dır. Trabzonspor başkanı, bu isim üzerinde güçlü destek olmalı ve bu konuda liderlik yapmalıdır” dedi.

Yabanca hayranlığından dolayı alt yapının kuruduğunu da belirten Hekimoğlu: Bitsin artık bu hayranlık.

Trabzonspor’un bir yabancı oyuncu cenneti haline geldiğini belirten Hekimoğlu, “Bu alışkanlıktan vazgeçilmelidir” dedi. Hekimolu, şöyle konuştu: “Artık az ama çok kaliteli transferlerle takım güçlendirilmeli,  kampa yetiştirme aceleliğinden vazgeçilerek nokta transferler yapılmalıdır. Tamamen kuruyan alt yapıya çok radikal tedbirlerle neşter vurulmalıdır. Şuanbir Bucaspor’un alt yapısı bizden daha verimlidir” dedi.

Hekimoğlu: Trabzonspor destek olsaydı basketbol takımı küme düşmezdi

Basketbol takımı ilgisizlikten düştü

Beko basketbol ligine veda eden Trabzonspor basketbol takımı için konuşan Celil Hekimoğlu, “Basketbol takımımızın Trabzonspor yönetiminin ilgisizliğinden küme düşmesi şehrimiz adına utanç vericidir. Biz Aliağa, Erdemir, Olin, Mersin, Antalya gibi takımların olduğu ligde Trabzonspor’un küme düşmesinin izahı yoktur. Bizim bölgesel ligden Beko ligine çıkarttığımız ve yönetimce sahiplenilmesini istediğimiz basketbol takımımızın düştüğü bu durum içimizi acıtıyor” dedi.

Celil Hekimoğlu, “Trabzonspor sadece futbol kulübü değildir. Ben dünya markasıyım diyorsan amatör branşlarda da güçlü olmak zorundasın” diyerek şunları söyledi: “Voleybolda mutlaka 1.Ligde takımı olmalıdır. Erkeklerde 1.Lig’de olan Torul Gençlerbirliği’nin bayanlarda ise 2.ligdeki İdmanocağı’nı mutlaka bünyesine katıp desteklemelidir. 1.Ligde güçlü sponsorlarla ezeli rakiplerimizle mücadele etmeliyiz.

Türkiye’de boksta en iyi alt yapı Trabzon’dayken bu branşa Trabzonspor’un sahip çıkmaması inanılır gibi değildir. Bizim boksörlerimiz Fenerbahçe forması ile Türkiye şampiyonu oluyor. Biz haledaha Selçuk Aydın gibi bir gururumuza Trabzonspor sponsorluğuyla bordo-mavi formayı giydiremedik, destekleyemedik” diye konuştu.