Hekimoğlu Trabzon Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Doç. Dr. Akın Çelik yaptığı açıklamada ''Tüm Altyapı faaliyetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz'' dedi.

Kulübümüz Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu Doç. Dr. Akın Çelik, altyapıda yürütülen faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü olarak altyapıya büyük önem verdiklerini söyleyen Çelik, “Altyapı faaliyetlerimiz aksamadan devam ediyor” dedi.

Valilikten özel izin alarak Altyapıdaki faaliyetleri aksatmadan sürdürdüklerini de kaydeden Çelik, “Spor okulları hariç, haftanın 5 günü tüm altyapı faaliyetlerimizi aksatmadan devam ettiriyoruz. Altyapımızda yaptığımız çalışmalarla A takımımıza ve Türk futboluna oyuncu kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

U19 takımımızdaki oyuncuların gelişimlerini de takip ettiklerini kaydeden Çelik, “U19 takımımızın ve birçok genç oyuncularımızı 3.Lig ve BAL Ligi takımlarına kiralık olarak gönderdik. Bu oyuncularımızın gelişimlerini orada takip ediyoruz. Çok yetenekli oyuncularımız var. Bu oyuncularımız gelecekte isimlerinden oldukça söz ettireceklerdir” ifadelerini kullandı. 

A takımın igdeki durumu ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Çelik, şu ifadeleri kullandı: “Önümüzde Hacettepe maçı var. Hacettepe maçıyla birlikte seri galibiyetler alıp, Play-Off’taki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Hedefimiz Play-Off’tan 1.Lig’e çıkmak” dedi.