Hekimoğlu Trabzon FK Yönetim kurulu üyesi altyapı sorumlusu Dr. Akın Çelik gençlik geliştirme merkezinde çalışmaları bir adım daha ileri taşımak için devrim niteliğinde yeniliklere imza atacak projeyi başlatıyor. 

Yönetici Dr. Akın Çelik’in gençlik geliştirme merkezinde uygulayacağı konular şunlar; 
 
1. Altyapı sporcuları için profesyonel kadroya kondisyoner eklenmesi.
2. Sporcular için psikolojik performans danışmanı tutulması.
3. Sporcuların gelişim ve eğitimleri için part time eğitmen bulunması.
4. Altyapı sporcularının sosyalleşmeleri için sanatsal etkinlikler düzenlenmesi.
5. Altyapıda bulunan sporcuların Aile, Okul ve Kulüp Aidiyetlerinin denetlenmesi.
6. Altyapı antrenörleri için çocuk koruma eğitimi semineri düzenlenmesi.

Dr.Çelik “ Öz güveni tam, kendini ifade edebilen, sağlıklı yetenekleri ortaya çıkarmanın bilimsel yolu buradan geçiyor. Biz bunu uygulayacağız. Bunun için en iyi en ideal ortam burası” dedi
 
Dr. AKIN ÇELİK’İN ÖZGEÇMİŞİ

Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi
Söğütlü Mahallesi Akçaabat /  Trabzon
Dr. Akın Çelik 07/10/1976 Tarihinde Trabzon / Sürmene’de Dünyaya gelmiştir. Sporcu bir kimliğe sahip olan Dr. Çelik eğitimini spor yönetimi alanında tamamlamıştır. Karadeniz Teknik Üniversitesinin İlk Spor Yönetimi Doçenti olma özelliğini taşıyan Dr. Çelik K.T.Ü. Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanlığını Yürütmektedir. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Bünyesinde bulunan Spor Gönüllülüğü Koordinatörlüğü görevini yürütmekte olan Dr. Çelik Ülkemizde düzenlenen Uluslararası Spor Organizasyonlarına Koordinatörlük yapmaktadır. Sivil Toplum Örgütleri ve Sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer alan Dr. Çelik Trabzon TÜRKOCAĞI yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.