Tesislerimizde Tarsus İdman Yurdu kampı öncesi doğum günü pastasını kesen teknik heyet ve futbolcular “Çok anlamlı bir gün. Başkanımızın bugün doğum günü. Yarın 2.yarının ilk maçına çıkacağız. Tarsus İdman Yurdu müsabakasını kazanarak, başkanımıza en güzel hediyeyi vermek istiyoruz. Yeni yaşının sağlık, mutluluk ve en önemlisi şampiyonluk yaşatmasını temenni ediyoruz” dediler.

Başkan Celil Hekimoğlu ise” Çok teşekkür ederim. Bu tablo bizim ne güzel bir aile olduğumuzu gösteriyor. Güzel dilekleriniz , düşünceniz için teşekkür ederim. 2.yarı için hepinize başarılar diliyorum”dedi

Doğum gününe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 

Öte yandan Trabzon üniversitesi PDR Anabilim Dalı başkanı Prof Dr. Mustafa Şahin, Hekimoğlu Trabzon FK’da göreve başladı.

Altyapıdan sorumlu yönetimimiz Dr. Akın Çelik” Bütün birimlerimize dalında uzman arkadaşları alıyoruz. Çok güzel işler olacağını söylemiştim. Psikolog hocamız başladı. Beslenme uzmanımız başlayacak. Amacımız yetenekli gençlerimizi sağlıklı, bilgili, donanımlı yukarıya taşımak” dedi

Prof. Dr. Mustafa Şahin” Bu düşünce doğru bir düşünce. İşin başındayken çocukların eksiklerini gidermek lazım. Yaş ilerledikçe alışkanlıkları değiştirmek zordur. Ağaç yaşken eğilir. Hekimoğlu Trabzon FK örmek işlere imza atıyor” dedi.

ALTYAPIDA PSİKOLOG, ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI