Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor’da forma giyen ve bu sezon yeniden Hekimoğlu Trabzon FK’ya transfer olan Mustafa Hoşaoğlu, Bolu kampının kendileri açısından çok verimli geçtiğini söyledi. Yeni yönetim, yeni teknik heyet, yeni arkadaşlıklar ve yeni hedeflerin bir arada bulunduğu yeni sezon öncesinde sorumluluklarının bilinci içerisinde olduklarını dile getiren Mustafa, “ ben ve takım arkadaşlarım üstüne düşeni yapacaktır” dedi.  

Türkiye’de aile olabilen ve birlikteliğini koruyabilen takımların her zaman ligleri zirvede bitirdiğinin altını çizen Hoşoğlu, “ şu anki ortamımıza baktığımızda kendiliğinden oluşmuş doğal bir birlikteliğimiz var. Herkes birbirini çok iyi anlıyor. Sevgi, saygı, seviye ve yaklaşımlar üst düzey. Bu ortam içerisinde başarı olmamak için bir neden yok. O yüzden bizden beklentisi olan insanları mahcup etmemiz gerekiyor” dedi. 

Bir futbol takımında kalecilik yapmanın ciddi sorumluluk gerektirdiğini belirten Mustafa Hoşoğlu, “bir kaleci her zaman kendini müsabakalara hem oyunsal hemde psikolojik olarak daha iyi hazırlamak zorunda. Maç içerisinde yaşanılacak her olumsuzlukta iradesini ortaya koyabilmeli ve kendine duyduğu güveni takımına yansıtabilmeli. Hatalı veya normal şartlarda gol yediğinde bunun bir daha olmayacağının mesajını müsabaka içerisin de takımına verebilmeli” dedi.