Geçen hafta Nevşehir’i devirip 2.Lig’e çıkmayı garantileyen H.Trabzon, evinde  Karaköprü ile oynayacağı maçta taraftarı ile şampiyonluğu kutladı.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve geçen hafta Nevşehir’i deplasmanda devirerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Hekimoğlu Trabzon FK, bugün taraftarı ile evinde oynayacağı Karaköprü maçıyla şampiyonluğu kutladı. Ligi uzun süre zirvede götürüp sonunda şampiyon olarak 2.Lig’e çıkma başarısı gösteren Hekimoğlu Trabzon, evinde Karaköprü maçıyla birlikte bu büyük başarıyı Trabzonlu futbolseverler ile kutlayacak. A.Suat Özyazı Stadı’ndaki maç 15.30’da başlayacak maç öncesi 15.00'da kutlamalar ve kupa töreni yapıldı.

KARAMAN DA KATILDI

Şampiyonluk kutlamalarında protokol tribününde, kulüp başkanı Celil Hekimoğlu'na İYİ Parti Trabzon Milletvekili ve bir dönem 1461 Trabzon Kulübü başkanlığı da yapmış Dr. Hüseyin Örs, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Dürüst, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve diğer taraftarlar eşlik ettiler.