Hekimoğlu Trabzon FK'ye yapılan koronavirüs testler sonucu 2 kişinin esti pozitif çıktığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde; 

Kulübümüz tarafından Trabzon Özel İmperial Hastanesi’nde, bugün teknik ekip ve çalışanlarımızın muayeneleri  yapılmıştır. Sporcularımızın yapılan detaylı tetkiklerisonucunda herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmamıştır.  Kulüp yardımcı antrenörümüz ve masörümüzün test sonuçları Covit-19 şüphesiyle yakından incelemeye alınmış olup, test sonuçları beklenmektedir. Kulüp sağlık kurulumuz pandemi sürecini   yakından takip etmektedir.

Sporcu, teknik heyet ve personelimizin muayeneleri hastanede yapıldıktan sonra tesislere girişleri sağlanmıştır. Tesislerimizde her türlü temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapılmış olup, gerekli medikal ürünler temin edilerek, olası aksiliklere karşı üst düzey önlemler alınmıştır.
Kulübümüz Pandemi süreci başladığından bu yana büyük bir disiplin ve hassasiyet içerisinde süreci yönetmiş olup, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan bütün imkanlarını seferber etmiştir. Bundan sonraki dönemde de aynı disiplin ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürecektir.

Bu süreçte hizmet ve desteklerinden dolayı, Trabzon Özel İmperial Hastanesi doktor, yönetici ve personeline teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Trabzonspor'dan mesaj;

Hekimoğlu Trabzon FK'ye yapılan test sonucu 2 pozitif vakaya rastlanması üzerine Trabzonspor'dan geçmiş olsun mesajı geldi. 

Geçmiş olsun | Covid-19 testi pozitif çıkan Hekimoğlu Futbol Kulübü yardımcı antrenör ve masörüne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmalarını temenni ediyoruz.