Hekimoğlu Trabzon F.K. Almanya’nın  1860  München II kulübünde top koşturan Erkut Satılmış ile  4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında yapılan imza töreninde Başkan vekili Suat Hekimoğlu  hazır bulundu .
Hekimoğlu Trabzon FK’ya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Stoper mevkiinde oynayan Erkut Satılmış “ Hedefi olan bir takıma geldim. Gördüğüm yakın ilgi ve arkadaşlık ortamı beni etkiledi. Türkiye’ye kalıcı olmak için geldim. Futbol şehri olan Trabzon’da futbola aşık bir camiada oynayacağım için gerçekten mutluyum. Kendimi yalnız hissetmeyeceğim bir kulüpte sadece işimi yapacağım için mutluyum.. Kısa sürede kendimi kabul ettireceğim” dedi 
Başkan Vekili Suat Hekimoğlu yaptığı açıklamada, “Erkut takip etiğimiz oyuncuların arasında yer alıyordu. Futbol alt yapısını Almanya da almış genç bir kardeşimiz. Başarılı olacağına inancımız tam. Kendisinden uzun süre faydalanmak istiyoruz. Bu yüzden 4.5yıllık sözleşme imzaladık. Türk futboluna ve takımımıza hayırlı olsun” dedi.
ERKUT SATILMIŞ  KİMDİR?
Erkut Satılmış 26 Aralık 1996 da Almanya'nın München şehrinde dünyaya geldi. 24 yaşındaki  1.91 cm boyunda. Stoper oynayan oyuncu, önlibero ve sol bekte görev verildiğinde oynayabiliyor.