TFF’nin verdiği Play-Off kararının çok adil olduğunu ifade eden Bahadır Erol, “Bu süreçte çok git-gel oldu. Bizi hem bekleyiş hem de kararsızlık psikolojik olarak yordu. Ama sonunda TFF adil bir karar verdi. Kararı ilk duyduğumuzda aşırı heyecanlandık. Çünkü sezon başında bir hedef koymuştuk. Play-Off oynamak istiyorduk. Şimdi Play-Off maçlarını oynayacağız” dedi.

BU senenin şampiyonunun Hekimoğlu Trabzon FK olduğunu da ifade eden Bahadır Erol, “Bakıldığı zaman böylesine güzel bir tesisi Türk futboluna kazandırmış bir kulübüz. Böyle bir tesis 1.Lig ve bazı Süper Lig takımlarında bile yok. İlk yılımızda güzel bir aile ortamı ile biz Play-Off’a kaldık. Bakıldığı zaman bu anlamda zaten şampiyonuz” ifadelerini kullandı.


Play-Off maçlarına kilitlendiklerini de sözlerine ekleyen Bahadır Erol şu ifadeleri kullandı: “Şimdi Play-Off’larda elimizden geleni yapacağız. Kulübümüzü en iyi yerlere getirmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Biz sahaya çıkıp işimizi yapacağız. Çok emek vermiştik. Kararın açıklanmasıyla birlikte mutlu olduk. Heyecanlandık. İnşallah sonunu getireceğiz. Adım adım 1.Lig’e gitmek istiyoruz. Söylediğim gibi biz bu senenin zaten şampiyonuyuz. Şimdi bunu resmiyete dökmek için önümüzde oynayacağımız 3 maç var”