Oyuncumuz Haşim Çoban”Futbola Tosya’da başladım. Yarım düzine takımda oynadım. Futbola ve mahalle arasında oynayarak başladım. Televizyondan etkilendim. O zamanın yıldızları beni cezbetti. İlk kazandığım parayı anneme verdim.  O kadar çok mutlu oldum ki. Hekimoğlu Trabzon ile yollarımız Kastamonu ile oynadığımız play off maçında kesişti. Karadeniz benim futbol hayatımdaki ilk durağım. Burada çok güzel bir aile ortamı var. İyi ki doğru karar vermişim.

Pozitif yanım var. Hiçbir zaman pes eden insan değilim. Çevremde yüzü asık insanlar istemem. Onlar  oturup kalkmamda. İlk devreyi 3.bitirdik. Burası çok önemli. Bu takım işine sarılır ve ful konsantre olursa şampiyon bile olur. Tam tersi de olabilir. İşi sıkı tutmazsanız play off’a da kalamayabilirsiniz. Bu grup enteresan bir grup. Çok kaliteli takımlar var. Oynayacağımız her maç ilk yarıdaki gibi kolay olmayacak. Zorluk derecesi yüksek maçlar  olacak. Herkes belli hedeflere yönelik takviyeler yaptı.

Takımda iyi bir arkadaşlık ortamı var. Herkes kendi işini yapıyor. Sorunlu oyuncu yok. Boş zamanlarımda yaylalara çıkmayı çok seviyorum. İlk yarıda golüm yok. Hayatımda ilk kez bir sezonda gol atamadım. Kendi kendime inanamıyorum. Nasıl bitecek bilmiyorum. Bir ilki yaşıyorum. Her  işte bir hayır var. Gol atmayı çok istiyorum ama bir türlü başaramadım. Belki de bütün gollerimi ikinci yarıya sakladım” diyor.