61SAAT SPOR SERVİSİ

Hekimoğlu bir ilki gerçekleştirdi, maç primini maçtan önce değil maçtan sonra açıkladı, Trabzonspor eski yönetecisi Aydın Holding yönetim kurulu üyesi Yahya Karahasan’da soyunma odasına girip futbolcuların sevincini paylaşıp prime katkı sağladı...

Trabzon ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK 3. Ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

PUAN FARKI 2'YE ÇIKTI
Dün sahasında karşılaştığı Tire 1922’yi 1-0 mağlup etmeyi başaran Trabzon temsilcisi en yakın rakibi Nazilli Belediyespor’un berabere kalmasıyla 2 maç kala puan farkını 2’ye çıkarmayı başararak şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

Hekimoğlu Trabzon FK’da ise maç sonunda dikkat çeken bir olay yaşandı. Liderliği perçinleyen Trabzon ekibi bir ilki gerçekleştirerek maç primini maçtan önce değil, maçtan sonra açıkladı. 

2 BİN TL İLE BAŞLADI 8 BİN TL İLE BİTTİ

Hekimoğlu Trabzon FK Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu ve Trabzonspor Kulübü eski yöneticisi Aydın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Karahasan’da soyunma odasına girip oyunculara prim sözü verdi. 2 bin TL ile başlayan maç primi son olarak 6 bin TL ile sonlandı.

Açıklanan prim sonucu oyuncuların büyük mutluluk yaşadığı görüldü.

SON 2 MAÇ

Öte yandan Hekimoğlu Trabzon FK önümüzdeki hafta Nevşehir Belediyespor ile deplasmanda daha sonra Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.