Trabzonspor eski yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, AİHM'ne başvuran Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetimine destek verilmesi gerektiğini söyledi. Hekimoğlu yaptığı açıklamada, “Trabzonspor camiası olarak; Türk futbolunda bugüne kadar süregelen şike soruşturmasını yakından takip etmekteyiz. Mahkeme kararlarına karşın Türkiye Futbol Federasyonu; yanlı, taraflı kararlar alarak hak ettiğimiz 2010-2011 Şampiyonluk Kupamızı vermemekte direnmektedir” dedi.
ŞENER TÜM DÜNYAYA MESAJ VERDİ
Hekimoğlu şöyle devam etti: “Trabzonspor'a yapılan bu haksızlıkla ilgili, yetkili merciler hiç bir çözüm bulmayınca yada bulmak istemeyince; Trabzonspor Kulübü Başkanı sayın Sadri Şener'in Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM)'ne başvurarak Trabzonspor'un hakkının gasp edildiğinin mesajını tüm dünyaya vermiştir.”
BU DAVA TÜM TRABZONSPORLULARIN DAVASIDIR
“Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i ve yönetimini başarılı bulur ya da bulmazsınız. Bu farklı bir konudur. Bu dava kişileri bağlamaz. Bu dava tüm Trabzonsporluların davasıdır ve Sayın Şener ve yönetimine bu yolda her zaman destek vereceğimin bilinmesini isterim. Bu nedenle sonuna kadar bütün camiamız Trabzonspor yönetiminin yanında olmalıdır.”
KİŞİSEL HIRSLAR BİR KENARA BIRAKILMALIDIR
“Ayrıca 'Yeter artık..! Trabzonspor'un bu kupaya ihtiyacı yoktur' diyenler şunu bilmelidir: Trabzonspor geçmişten bugüne kadar bir çok haksızlığa uğratılmış, o günkü şartlardan dolayı suskun kalınmıştır. Bu defa yıldırma ve bezdirme politikasına boyun eğmeden mücadelemizi sürdürüp Trabzonspor'u  bu haklı davasında kişisel hırslarımızı bir kenara atarak yalnız bırakmamalıyız.”