61SAAT SPOR SERVİSİ- Hasan Tüncel

Trabzon ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK iç ve dış transferde harekete geçti.

TFF 2. Lig ‘de mücadele eden ve 17 hafta hafta itibariyle 32 puan toplayıp 3. Sırada yer alan Trabzon ekibi devre öncesi transfer çalışmalarına hız verdi.
Yeniden yapılanma sürecinde ilk olarak Genel Menajer Serkan Ünver ile yollarını ayıran Trabzon ekibi daha sonra Emrullah Kokoç, Dede Çelik, Oğuzhan Erdoğan ve son olarak kaleci Gökhan Köstereli ile yollarını ayırmıştı. 

Gelen son bilgilere göre bu ayrılıkların süreceği ifade edildi. 

"BAZI OYUNCULARIN MAAŞLARI YÜKSEK BELİRLENDİ"

Yaşanan yeni yapılanma ile ilgili 61saat’e konuşan Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu “Bazı maaş düzenlemeleri yaparak bütçemizi azalttık. Ama tüm takım birlik içerisinde yolumuza daha güçlü devam ediyoruz. Devre arası yapacağımız 3-4 takviye ile daha güçlü bir hale geleceğimize inanıyorum. Bazı oyuncuların maaşları sezon başında yüksek belirlenmişti. Bunlarla ilgili düzenlemeler yaptık. “ ifadelerini kullandı.

3 İSİMLE DAHA YOLLAR AYRILACAK, HAKAN'IN TALİBİ ÇOK

Takımda ayrılıklar devam edecek mi sorusunu yanıtlayan Hekimoğlu     “2-3 isim ile daha yolları ayırmayı planlıyoruz, eksik oyuncularımıza 3. Lig’den gelen teklifler var bunların bir bölümünü değerlendirmeyi ve buna göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Örneğin forvet oyuncularımızdan Hakan Aydın’a 3. Lig seviyesinde 15’e yakın teklif var. Kalecimiz ile yollarımızı ayırdık, iyi bir kaleci alacağız. Transfer komitemiz ile bu tekliflerin büyük bir bölümünü değerlendirmeye alacağız” ifadelerini kullandı.

TAHA TAKIMDA KALACAK

Hekimoğlu Trabzon FK’da çıktığı 20 maçta 13 gol atma başarısı gösteren Taha Balcı’nın isminin transfer dedikoduları arasında yer almasıyla ilgili konuşan Hekimoğlu “Taha bizim değerli oyuncumuz, kendisine 1. Lig ve 2. Lig’enteklif de geldi. Ancak kesinlikle Taha ile ayrılmayı düşünmüyoruz. ” 

HADDİMİZİ BİLİYORUZ

Başakşehir mücadeleyesiyle ilgili görüşlerini de aktaran Hekimoğlu “Haddimizi biliyoruz, Başakşehir’in rotasyonunda Demba Ba, Robinho, Volkan Babacan ve Arda Turan gibi isimler var. Çok geniş kadroya sahipler. İdeal şartlarda oynanacak mücadele elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.