61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynadığı mücadalede kaptırdığı top sonrası Bordo Mavili takımın gol yemesine neden olan Serkan Asan’ın maç gecesi uyumadığı ve derin üzüntü yaşadığı öğrenildi.

YUSUF VE UĞURCAN’DAN TELEFON…

Karşılaşmanın hemen ardından Bordo Mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır, Serkan’ı telefonla arayarak “Sakın canını sıkma, futbolda böyle durumlar oluyor, takım olarak biz senin yanındayız” dediği öğrenildi.

Bordo Mavili takımın eski kaptanlarından Lille futbolcusu Yusuf Yazıcı’da Serkan’ı arayarak “Yarın yeni bir gün, kendine haksızlık etme” dediği ve maçı tartıştığı gelen bilgiler arasında.

SPOR PSİKOLOĞU DEVREYE GİRDİ

Mücadele sonrası gelen yoğun tepkiler sonrası oyuncunun ailesi de derin üzüntü yaşarken Serkan’ın görevlendirdiği spor psikoloğu oyuncuyu bir an olsun yalnız bırakmayarak Kasımpaşa mücadelesi için motive etti. 

ABDULLAH AVCI GÖRÜŞECEK

Bordo Mavili takıma verilen bir günlük iznin ardından yarın toplanma gerçekleşecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ın Serkan Asan ile özel görüşme yapacağı da gelen bilgiler arasında.

21 yaşındaki sağ bek oyuncusunun Kasımpaşa mücadelesinde de 11’de başlaması bekleniyor.