61SAAT SPOR-Toto Süper Lig’in 14. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'ni Emerson, Halil, Olcan ve Yasin'in golleriyle 4-0 yendi. Gençlerbirliği’den Petroviç kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı maçta Trabzonspor, bu sonuçla rahat bir nefes aldı ve geleceğe umutla bakmaya başladı.

EMERSON: LİG YARIŞINA DÖNMEK GÜZEL


Maçta perdeyi açan Emerson, maçın ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı. Emerson şunları söyledi:


“Kazanmak çok önemliydi. Geçtiğimiz hafta içerde kaybetmiştik. Ligde yarışa yeniden dönmek için kazanmak zorundaydık. İyi bir şekilde kazandık. Birlikte çok iyi oynadık. Hem savunmada hem hücumda. Yarışa geri döndük, ve ligde hak ettiğimiz yeri alacağımıza inanıyorum” dedi.


HENRİQUE TAKIM ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM


Maça forvet olarak başlayan ancak gol atamayan Henrique, şöyle konuştu:
“Çok önemli bir 3 puan aldık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Lig yarışında canlı kalmak için çok önemli bir maçtı. Böyle bir maçı kazasız bir şekilde geçtik, şimdi kazasız bir şekilde lig yarışında yukarı tırmanmaya devam edeceğiz.
Kendisi gol atsaydı nasıl bir sevinç gösterisinde bulunurdu şeklide ki soruya ise Henrique, “Onu böyle söylemek zor oluyor. Maçın gidişatına göre değişiyor. Bir şekilde kutlardım ama nasıl olurdu onu maç esnasında yapardım” şeklinde karşılık verdi.


Bu arada Henrique, Emerson’un ropartajı sırasında Emerson’un golünü izlerken futbolcuyu da uyarmayı ihmal etmedi. Henrique, Emerson’a, “Taklayı atarken nerdeyse çenesine vuruyordu bilmem hatırlattım kendisine..” şeklinde uyardığını kaydetti.

KAYNAK: 61SAAT.COM