Şehirdi ,camianın içinde alabildiğine dedikodu ve doğruluğu zor ispatlanan yığınla haberler kulaktan kulağa yayılarak hem futbolcuları hem de teknik heyeti etkilemeye başladı.

Bugün yayınlanan bazı gazetelerin kriz haberleri bakın nasıl:

FANATİK GÜNEŞ’E BIRAKIN BENİ DEDİRTTİ…

Fanatik Gazetesi’nin bugün Trabzonspor ile ilgili haberi aynen şöyle;

Son haftalarda kendisine yönelik eleştirilerden hayli etkilenen teknik direktör Şenol Güneş'in Asbaşkan Nevzat Şakar ve Genel Sekreter Hasan Yener ile görüşüp, “Enerjim bitti, çok yorgunum. Bir kan değişimi herkes için iyi olur” dediği, ancak yöneticilerin bunu net bir şekilde geri çevirdiği öğrenildi.

ideoton elenişi ve ardından gelen Gaziantepspor yenilgisiyle sarsılan Trabzonspor’da kapalı kapılar ardında çarpıcı gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Bu gelişmelerin en önemlisinin ise teknik direktör Şenol Güneş ve yöneticiler arasında olduğu öğrenildi. Kendisine dair eleştirilerin artması üzerine Güneş’in Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim içinde kendisine en yakın isimlerden olan Genel Sekreter Hasan Yener ile bir araya geldiği ve durum değerlendirmesi yaptığı kaydedildi. Kendisini sorumlu hissettiğini ve bir kan değişiminin iyi geleceğini düşünen deneyimli antrenörün, “Enerjimin az olduğunu daha önce de söylemiştim. Hepimizin öznesi Trabzonspor. Eğer siz de uygun görürseniz bırakmak gibi bir düşüncem var” mesajını ilettiği bildirildi. Güneş’in bu çıkışına yöneticilerin tavrı ise net oldu. Şakar ve Yener’in ise Güneş’e, “Biz bu yola birlikte çıktık. Aynı gemideyiz. Sizinle çalışmaya devam etmek istiyoruz. Böyle bir ayrılık kimseye fayda getirmez” sözleriyle karşılık verdiği ve konunun kapatıldığı vurgulandı.

Kulislerde konuşuluyor


Hatırlanacağı gibi kısa bir süre önce Şenol Güneş’in yine istifayı düşündüğü söylentileri Trabzon kulislerine yayılmış, hatta düzenlenecek basın toplantısının bu sebeple ayarlandığı iddia edilmişti. Ancak daha sonra yine araya girenler tarafından ikna edilen Güneş, bir basın toplantısı düzenlemiş ve camiaya birlik-beraberlik çağrısı yapmıştı.


FOTO MAÇ GÜNEŞİ GÖNDERDİ

Foto Maç gazetesi ile bugünkü sayısında Güneş’in hafta içinde istifa edeceğini belirtirken, Faruk Özak’ın Güneş’i ikna edebileceği yönünde bir haber yayınladı.

ŞEHİR ESFANELERİ İSE ALDI BAŞINI GİDİYOR

Bu arada şehirde Güneş’e dayalı efsane gibi söylentiler de aldı başını gidiyor. Kimilerine göre Güneş, tazminatı ile ilgili yönetimden bir hamle bekliyor. Kimilerine göre Güneş’e bir başka grup yönetim gidecek sen diren deniyor. Kimilerine göre ise Güneş, artık pes etti…